Workshops – product familiarisatie

Wij nemen uw vertrouwen in onze producten zeer serieus.  Wij bieden graag deze product familiarisatie dagen aan om u de kans te geven om te werken met onze producten en samen met ons technisch team de verschillende methoden en afwerkingen die mogelijk zijn met elk product uit te leggen.

Wat te verwachten als u deelneemt?

Onze product familiarisatie dagen gaan niet over ons die een “demonstratie” doen waarbij iemand minder ervaren dan u gewoon samen met u door de bewegingen gaat of het uit een boekje leest. Evenmin zijn ze waar iemand meer ervaren dan u een echt onbetaalbaar ingewikkeld kunstwerk creëert. Hier leert u de verschillen in de toepassingen van Achtis producten en dit zal een extra aanvulling zijn aan uw reeds bestaande vaardigheden met nieuwe toepassingen, afwerkingen en technieken die u geld zullen besparen en opbrengen. .

Het grootste deel van de events worden op een individuele basis georganiseerd om te kunnen voldoen aan de eisen van de aannemers en hun agenda. Occasioneel zullen we grotere evenementen organiseren waarbij groepen mensen kunnen leren over specifiek nieuwe producten zoals het Politura assortiment..

Seamus Redmond van Renobuild was vorig jaar aanwezig op een workshop en zei dat het een prachtig evenement was geweest. Toen hem werd gevraagd waarom de workshop zo goed was, zei hij dat hij vooral onder de indruk was van de kennis van de trainers.

 

Alles is inbegrepen

  •  Trainingsmaterialen
  • Thee, koffie en koekjes