Partners

Of het nu gaat om een geluiddempende vloer of om onze industriële vloertoepassingen, de hoogwaardige Achtis producten zijn gemaakt om de plaatsing te vereenvoudigen.  De Achtis Group biedt zijn partners steeds kwaliteit in combinatie met een gemakkelijke verwerking en dus tijdbesparing.

Een goedgekeurde plaatser worden van Achtis producten?

We zijn altijd geïnteresseerd in het werken met nieuwe aannemers. Als u interesse heeft om een goedgekeurde plaatser te worden en  toegang te krijgen tot de allerbeste vloeroplossingen van de markt, vul dan het korte onderstaande formulier in.

 

Aanvraagformulier voor aannemers

  Waar kan u Achtis producten gebruiken

  De naam Achtis is een synoniem geworden voor kwaliteit en veelzijdigheid. Ongeacht de omvang van het project of het budget, hebben we waarschijnlijk het ideale product voor uw specificatie.

  Particuliere toepassingen

  Voor kleinere particuliere projecten zijn onze producten ontworpen voor een verscheidenheid van afwerkingen. Onze kleinere kits zijn ideaal voor de kleinere projecten.

  Commerciële toepassingen

  De onbeperkte verscheidenheid van afwerkingen die kunnen worden gemaakt met behulp van Achtis producten maken ze ideaal voor elke commerciële omgeving zoals horeca, kinderdagverblijven, vrijetijdsvoorzieningen, handelszaken enz…

  Industriële toepassingen

  Slijtvaste en chemisch resistente eigenschappen haalbaar met Achtis producten maken ze ideaal voor gebruik in industriële toepassingen.

  Wij hebben met ons bedrijf lang gezocht naar een goed product waarmee we alle gewenste structuren konden maken. Of het nu om rauwe/stoere wanden of Satijn zachte vloeren gaat. Elke afwerking is te maken.

  Wij zijn met Achtis in contact gekomen doordat zij ons uitnodigde om langs te komen op de Batibouw beurs. Wij hadden geen tijd voor de beurs maar schreven Harrald terug dat we wel geïnteresseerd waren. Nog geen week later stond Harald op de stoep met samples van 1m2. De snelle actie is tekenend voor Harald. De afstand tussen Nl en Be is daardoor ook nauwelijks merkbaar. Leveringen binnen drie dagen is geen probleem. En technische ondersteuning is ook top. Ik heb wel eens gehad dat ik s’avonds of op zaterdag middag met een vraag zat. Harald beantwoord direct. Zeer prettig als je uit de Magnetron generatie komt. En direct aktie wil ondernemen.

  Sander Jansen

  Anders Beton & Dizain