Politura Microcement gebruikt in de Adidas store te London, Carnaby Street

Wanneer het nodig is om het project snel af te werken – Het Politura 2 dagen Microcement System.

Het Voltooien van een winkelrenovatie is nooit een gemakkelijke taak, de klant wenst een snelle afwerking, want als de winkel gesloten is, dan verdient men geen geld. De herrinrichting van de Adidas winkel te Carnaby Street was sowieso een uitdaging door zijn ligging in het centrum van Londen. Er ware ook de gebruikelijke problemen door de vele aannemmers die allemaal hun plaats nodig hebben en in elkaars weg zitten.

Met snelheid die de belangrijkste uitdaging was, heeft de aannemer Flexflooring Ltd, besloten om onze Achtis’ Politura microcement te gebruiken voor dit project. “Politura als een 2-dagen systeem, is sneller te plaatsen dan een andere microcement,” zei Simon Hubble, zaakvoerder. “En daarboven op komt erbij dat het een gemakkelijk systeem is om te gebruiken.”

“De primer is gemakkelijk te plaatsen en voelt droog aan binnen enkele uren aan 20 0C.  En de body coat vloeit gewoon beter dan andere microcementen, dit maakt het gemakkelijker om te plaatsen,” voegde hij er nog aan toe.  “Het feit dan het een just-add-water systeem is, zodat er niet dient afgewogen te worden tijdens de klus; komt voorgekleurd, de gegarandeerde afwerking maakt het gewoon een zeer gebruiksvriendelijk systeem.”

Politura is zoveel sneller te plaatsen als een systeem door de volgende redenen:

  1. The penetrerende primer coat niet enkel het oppervlak maar creëert een hechtende coating en voelt droog aan binnen enkele uren aan 20 0C.
  2. De polymeer verhouding in de Politura betekent dat er geen nood is aan het plaatsen van extra lagen primer tussen de lagen microcement.
  3. Droogtijden worden drastisch verminderd door het gebruik van kwartszand granulaten in tegenstelling tot calciumcarbonaat gevulde producten.
  4. De kwarts voegt ook kracht toe aan het product zodat u geen opbouw nodig heeft van veel lagen.
  5. Schuren tussen de applicaties is ook sneller en gemakkelijker omdat er veel minder stof gecreëerd zal worden, wederom te danken aan het kwartszand.

Dhr. Hubble vernoemde ook de potlife en de verwerkingstijd die voldoende tihjd gaf om het product te plaatsen en het feit dat de afwerking sterker aanvoeld dan andere microcementen binnen slechts 24 uur . Hij zei ook, “I zie Flexflooring veel meer projecten doen met Politura, de snellere droogtijden en het gebruiksgemak betekent dat we veel concurrerender kunnen zijn bij zowel particuliere en commerciële projecten.”

Voor meer informatie over onze Politura microcement, bel +32 497 917684